dimarts, 1 de juliol del 2008

Pluja d'idees






En aquest primer comentari caldria que les que hem participat hi suggeríssim els temes o idees que podríem compartir en aquest bloc (temes a parlar amb les famílies, dificultats, dinàmiques exitoses, els millors moments...).
A mesura que anem escrivint podrem començar a classificar les demandes en aquests i altres àmbits. Més enllà també d'allò que posem, serà una bona prova que això pot funcionar, així que... fes-te FEAC, un cop més!!!

5 comentaris:

Agnès Capdevila ha dit...

Hola, tal com has dit Jordi "el bloc" no té horari. Crec que pot ser una bona idea per motivar-me a tirar endavant amb el projecte FEAC. Com us he dit, ja fa vuit anys que porto un grup FEAC d'Infantil i em feia falta un estímul per continuar.
Fins aviat

Pani ha dit...

Doncs Agnès, ja has obert una possible via de diàleg que mereix un comentari a part: raons per a motivar la gent (participants i conductors) a utilitzar el bloc. La primera, tu l'has dit: llibertat d'horaris.
És molt maco llegir el que dius, i després de vuit anys encara més saber que ets capaç de trobar nous estímuls: felicitats i som-hi!
Gràcies!

Jordi Breu ha dit...

Doncs ja en som un més. Avui palant amb l'Anna Ramis de com havia anat el taller hem vist que pot ser una bona eina per poder mantenir el contacte, no tan sols els membres d'un grup FEAC sino també els de diversos escoles, per comunicar-nos experiències, opinions, suggeriments per temes a tractar en els articles de la revista....
Animeu-vos! Fins aviat
cordilament
Jordi

anna ramis ha dit...

Em sembla que hem trobat una nova manera o un nou canal de fer "comunitat virtual FEAC"!!!!
DE cara a inicis del curs vinent això ho hem d'activar!
Gràcies als qui ja hi sou i bon estiu!
Anna

Pani ha dit...

Doncs és tota una alegria saber d'aquesta empemta estiuenca que, passades les merescudes i viscudes vacances, segur que es materialitzarà.

Una forta abraçada!

Jordi